Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mobilier sufragerie
1300 lei
Brand
RENASCENTIST
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu perseverenta si grija pentru ce este frumos punem in valoare obiectele, in cazul nostru al mobilierului de diferite stiluri si diferite perioade, realizate din pasiune si cu un profesionalizm desavarsit.

Ne defineste Pasiunea pentru armonia liniilor elegante si esenta calda a lemnului sculptat si daruit cu frumusete de catre marii mesteri tamplari italieni ai secolelor trecute, pe care o cautam cu atentie si profesionalism in intreaga Italie.

Calitatea si pastrarea intacta a standardului original, prin Restaurarea acestor piese deosebite de mobilier sculptat, inseamna pentru noi o reinventare a confortului si elegantei, impartasind cu predecesorii italieni aceeasi dragoste pentru exceptional.

Vizitand piesele noastre, expuse in Buftea, veti fi convinsi de unicitatea si frumusetea lor, iar fiecare Comanda, pe care o asteptam cu interes din partea dumneavoastra, va confirma apetitul comun pentru arta ambientala si gustul desavarsit pentru perfectiunea formelor.

Va invitam sa redescoperim impreuna rafinamentul si armonia mobilierului din Italia fermecatoare si nostalgica a secolului al XIX-lea.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura